Andreas Löfstrand - 18.08.2018

Andreas Löfstrand - 18.08.2018

OM MIG.

Mitt namn är Andreas Löfstrand, jag är 28 år gammal och bosatt i Upplands-bro, Kungsängen tillsammans med min sambo.

MIN VISION.
När jag fotograferar människor så arbetar jag alltid med en naturlig ljussättning, jag fotograferar inte i studio med massa riggad ljussättning utan vill alltid ta fram det bästa med det naturliga ljuset i våran vardag, sen om det innebär en regnig dag eller klarblå himmel och sol, det återstår att se men målet är alltid att få ge dagen 100% dedikation och  göra det bästa av den miljön och de förutsättningarna som finns.

UTBILDNING / ERFARENHET.
I grund och botten så är jag utbildad och examinerad inom digital bildbehandling på fotoskolan Stockholm och har därefter arbetat inom retusch branchen i 6år. Jag har starka kunskaper inom efterarbete för bilder och programvaror som Adobe Photoshop och Adobe lightroom. Jag är bekväm och trygg med kunskapen av hur jag med en bra exponering och ett efterarbete kan få till just den där bilden med just den där känslan som du eller min kund eftersträvar.

TRYGGHET.
Jag har valt att fokusera på att fota människor av den enkla anledningen att jag mår riktigt bra av att få fota människor, känslor, uttryck och att få vara delaktig till att mina kunder känner en trygghet när dom anställer mig.. Att dom i slutändan har det resultatet som varit efterfrågat. (Ex. så när jag fotar bröllop så ser jag till att vi ses innan och går tillsammans igenom strukturerat vad ni vill ha med i dokumentationen och gör upp en plan för era önskemål så att ni sen kan släppa fokus på allt det där under bröllopet och istället får fokusera på det som dagen handlar om.. varandra)

 

KONTAKTA / BOKA.

BOKNING OCH FRÅGOR.
Phone : +46 (0) 722 39 77 60
Email : contact@andreaslofstrand.com

ARBETSPLATS.
Upplands-Bro, Kungsängen
196 36, Sweden.