Välkommen!

Vad trevligt att just du har hittat hit till min portfolio och sida om mitt jobb som bröllop och porträttfotograf.

Lite kort om mig Andreas Löfstrand.

I September månad 2018 så valde jag efter en 7 år’s tid inom yrkesbranchen som retuschör ute på Södermalm att gå min egna väg och satsa allt på frilans inom bröllop och porträttfoto.
Sedan dess så har allt gått i en riktigt fin medvind och jag har fått vara delaktig i en hel del foto-samarbeten utöver mitt bröllopsfoto som även det har rullat på fint.
2019 så står jag nu med 9st bröllopsfotograferingar på agendan och varav 5st är heldagar.

Strax efter mitt beslut att satsa helhjärtat som egenföretagare så fick jag reda på att jag ska få bli pappa i Juli, en nyhet som förändrade min inställning en del runt frilansandet.
Jag valde att söka en trygg källa till inkomst och samtidigt intresse och hittade då en fantastisk ingång till att få jobba som bostadsfotograf på företaget Perfect Shot. En anställning där jag trivs riktigt bra och finner att jag får mycket av det sociala, aktiva och inspirerande livet som alltid har varit någonting jag sökt.

Min tanke och ambition är att kunna ta på mig ännu fler bröllopsjobb 2020 än just premiäråret 2019 och hoppas därav att mina bilder och erfarenheter ska kunna ge en positiv överblick för er som letar efter någon som ska få förtroendet att fota just eran magiska dag. Min inställning är att jag ser lika mycket vikt och värde som er i att kemin, förtroendet och förväntningarna ska ligga i en jämn nivå mellan båda parterna och jag brukar därav alltid bjuda in till frukostmöte eller alternativt dagsfika där jag får berätta om min inställning till bröllopsfoto och där ni också får berätta om era förväntningar, tankar och planer kring bröllopet.  

First look innan vigsel är en magisk upplevelse med sprudlande förväntningar, känslor och glädje.  Här från Jonas och Emmas bröllop på Rosenlunds Gård

First look innan vigsel är en magisk upplevelse med sprudlande förväntningar, känslor och glädje.
Här från Jonas och Emmas bröllop på Rosenlunds Gård

Porträttering tillsammans med videografen innan vigseln

Porträttering tillsammans med videografen innan vigseln

Mitt mål är som fotograf är att kunna förmedla känslor utan att det ska kännas som att jag är på plats. Naturligt och dokumentärt är det jag försöker eftersträva.

Mitt mål är som fotograf är att kunna förmedla känslor utan att det ska kännas som att jag är på plats. Naturligt och dokumentärt är det jag försöker eftersträva.