Hur ser eran dag ut?

Förberedelser

Något av en personlig favorit. Att få följa brudparet från ruta 1 och vara med när alla detaljerna faller på plats och innan dagen drar igång. En stämningsladdad atmosfär och något som alltid blir trevligt på bild.

Vigsel

Stunden där ni blir man och hustru. Här vill man inte missa en sekund och det går oftast undan fort.

Jag är alltid på plats och rekar i god tid innan, ser över vinklar och planering för att inte vara försent ute när det väl gäller.

Och den där bröllopskyssen?! Ni kan ta god tid på er, stanna och njut i stunden. Vi vill inte stressa igenom några moment. ;)

First look & Porträtt

Varför inte börja dagen med en Stämningsfull "first look". Ni gör er redo på olika platser tillsammans med era närmsta i följet och möts därefter upp för en känsloladdad stund där ni får se varandra för första gången på bröllopsdagen.

Därefter kan man gå vidare till en härlig porträttering där ni får en stund att vara bara ni. ..Prata, känn, och ta in stunden. Jag är med er och fångar allt.

Mitt fokus i fotot är att fånga allt i stunden och när det händer, jag är en skugga i bakgrunden som inte ska kännas närvarande. Ni är i fokus, inte kameran, inte poserna.

Middag/fest

Dukningen, middags-menýn, bröllopstårtan, talen, skratten, bröllopsdansen, glädjetårarna, de känslosamma och oförutsägbara stunderna.

Här finns det så mycket att dokumentera och vilja bevara. Med mig som fotograf så kan du känna dig trygg och säker över att allt detta är i trygga händer.


Olika Bröllopspaket.

Århundradets kärlekssaga.

Fri disponering av 12 tim

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Testfotografering för att hitta eran rätta känsla, kemi och se vad som fungerar bra för er. ᛫ Digital leverans av 600st bilder. (kan bli fler)


28.000:-

Diamantpaketet.

Fri disponering av 10 timmar.

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Digital leverans av 500st högupplösta bilder. (kan bli fler)


25.000:-

Guldpaketet.

Fri disponering av 8 timmar.

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Digital leverans av 300st bilder. (kan bli fler)


21.000:-

Silverpaketet.

Fri disponering av 4 timmar.

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Digital leverans av 200st högupplösta bilder. (kan bli fler)


15.000:-

Stadshuspaketet

Vigsel och Porträttering.

Inkluderar: Upp till 1,5h foto. ᛫ Vigsel och porträttering. ᛫ Digital leverans av 100st högupplösta bilder.


8000:-

Ditt egna paket.

(X) antal timmar.

Har du ett specifikt önskemål av innehåll och tidsspektrum så kan du alltid se till att skicka in en skräddarsydd förfrågan. Även samtliga offerter på jobb som är under 4 timmar skickas på förfrågan.


Möjligt tillval.


Highlightfilm: Jag har nyligen börjat kombinera fotografering med att göra highlight-filmer åt brudpar som sammanfattar bröllopsdagen med en video på 3-10 minuter. (Varierar lite beroende av hur mycket innehåll dagen bjuder på). Filmen sammanställs mycket mer naturellt än fotot och redigeringen läggs mer på att fånga känslan från dagen. (Se exempel nedan)


Se exempelfilmer:

Ellen och Hampus

Viktor och Angelica

Emy och Matt

Jonas och Therese


Kostnad: 7000:- Ink moms. (5000:- ink moms vid bokning av 12 timmarspaket)


Information gällande samtliga paket.

Innehåll.

  • Innehållet och disponeringen av tiden är något som ni får fri kontroll över, det är eran dag och eran vision som ska dokumenteras och träda fram. I samtliga av mina paket så ingår ett möte med brudparet, Om möjligt så bjuder jag i de flesta av fallen hem brudparet på frukostmöte där vi får en chans att lära känna varandra och kan gå igenom eran dag för att få allt så väldokumenterat och uppsäkrat som möjligt. Ifall det endast är genomförbart på distans så kör vi ett samtal via skype eller telefon.

Digital leverans.

  • Samtliga bröllop levereras med ett webgalleri och en unik länk som innehåller högupplösta bilder. Länken är något som endast delas med er och ni kan därefter välja om ni vill dela ut den till nära och kära eller endast behålla den för er själva. Samtliga bilder kan laddas ner antingen som en hel kollektion eller individuellt. För att hämta hem bilderna som en kollektion så bör man använda datorn, alternativt om mobiltelefonen skulle råka stödja zip-filer så går även det bra.

Svar inom 24 timmar!