Hur ser eran dag ut?

Förberedelser

Fånga dagen redan från ruta 1 när ni börjar göra er i ordning inför den stora dagen. Tar första glaset Champagne och njuter av stunden med varandra eller brudföljet och låter tankarna få samla sig.

Vigsel

Vigseln som är den avgörande stunden och det som officiellt gör er till man/hustru och hustru/man.

Det går oftast fort och mitt fokus är då att ni ska känna er trygga med att allt finns dokumenterat och säkert för er att kunna se tillbaks på längre fram.

Porträtt

Här finns det flera möjligheter till fina bilder så som "first-look" ᛫ Kanske en fin solnedgång som ramar in er två vid en fantastisk "golden hour" ᛫ Eller varför inte under ett paraply inramade av den vackra miljön och stunden som ni befinner er i..

Oavsett väder så påverkas inte magin. Jag har flera exempelbilder på detta som förhoppningsvis ska kunna få er övertygade.

Middag/fest

Dukningen, middags-menýn, bröllopstårtan, talen, skratten, bröllopsdansen, glädjetårarna, de känslosamma och oförutsägbara stunderna.

Här finns det så mycket att dokumentera samt att vilja bevara. Med mig som fotograf så kan du känna dig trygg och säker över att allt detta är i trygga händer.


Olika Bröllopspaket.

Århundradets kärlekssaga.

Fri disponering av 12 tim

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Testfotografering för att hitta eran rätta känsla, kemi och se vad som fungerar bra för er. ᛫ Digital leverans av 600st bilder. (kan bli fler)

26.000:-

Diamantpaketet.

Fri disponering av 10 timmar.

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Digital leverans av 500st högupplösta bilder. (kan bli fler)

23.000:-

Guldpaketet.

Fri disponering av 8 timmar.

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Digital leverans av 300st bilder. (kan bli fler)

20.000:-

Silverpaketet.

Fri disponering av 4 timmar.

Inkluderar även: Frukostmöte där vi pratar igenom bröllopet. ᛫ Digital leverans av 200st högupplösta bilder. (kan bli fler)

15.000:-


Ditt egna paket.

(X) antal timmar.

Har du ett specifikt önskemål av innehåll och tidsspektrum så kan du alltid se till att skicka in en skräddarsydd förfrågan. Även samtliga offerter på jobb som är under 4 timmar skickas på förfrågan.


Information gällande samtliga paket.

Innehåll.

  • Innehållet och disponeringen av tiden är något som ni får fri kontroll över, det är eran dag och eran vision som ska dokumenteras och träda fram. I samtliga av mina paket så ingår ett möte med brudparet, Om möjligt så bjuder jag i de flesta av fallen hem brudparet på frukostmöte där vi får en chans att lära känna varandra och kan gå igenom eran dag för att få allt så väldokumenterat och uppsäkrat som möjligt. Ifall det endast är genomförbart på distans så kör vi ett samtal via skype eller telefon.

Digital leverans.

  • Samtliga bröllop levereras med ett webgalleri och en unik länk som innehåller högupplösta bilder. Länken är något som endast delas med er och ni kan därefter välja om ni vill dela ut den till nära och kära eller endast behålla den för er själva. Samtliga bilder kan laddas ner antingen som en hel kollektion eller individuellt. För att hämta hem bilderna som en kollektion så bör man använda datorn, alternativt om mobiltelefonen skulle råka stödja zip-filer så går även det bra.

Svar inom 24 timmar!