Vem är Andreas Löfstrand?

Mitt namn är Andreas Löfstrand och är 29 år gammal, bosatt i Upplands-Bro utanför Stockholm tillsammans med min sambo Tove samt söner Vidar och Arvid.

Mitt tänk.

När jag fotograferar bröllop så arbetar jag främst med en naturlig ljussättning och miljö, jag fotograferar inte inne i en studio med riggad ljussättning utan vill hellre få ta fram det bästa genom att använda det naturliga ljuset från våran vardag. Jag förespråkar även "att låta det naturliga ske" ..poseringar och uppställda bilder är något jag försöker hålla mig ifrån och tar istället större fokus till att få er bekväma framför kameran innan bröllopet och att sedan låta det naturliga ske när ni fokuserar på varandra istället för mig.

Utbildning / Erfarenheter.

I grund och botten så är jag examinerad och utbildad inom digital bildbehandling på Fotoskolan Stockholm och har därefter arbetat inom retuschbranchen i 7år innan jag “testade vingarna” att gå in helhjärtat som egen och få göra det jag trivs med bäst.. Nämligen att få träffa och fotografera människor under deras bästa och viktigaste stunder i livet om det än så må vara bröllop, gravidbilder, porträtt för cv’n eller dylikt.

Varför bröllopsfoto och porträtt?

Jag har valt att fokusera på att fota människor av den enkla anledningen att jag trivs så himla bra inom det området där känslor, minnen och livshändelser står i fokus. Att få vara delaktig i att föreviga minnen som i sig även formar inför framtid känns otroligt tacksamt och som ett riktigt ärofyllt uppdrag.

När jag inte jobbar med bröllopsfoto..

Utöver bröllopsfoto så jobbar jag även som anställd bostadsfotograf om dagarna och när jag inte jobbar med detta så är min familj och det stora intresset för ultralöpning det som står i fokus. Jag drivs dagligen av personlig utveckling och försöker alltid förse mig med nya utmaningar och äventyr som tar mig framåt mot någonting nytt.