Omdömen från brudpar och kunder.

Sanna och Joakim . 9.2.2023


"Efter ett helt års planering kan det kännas som allt är över - tur då att en av de bästa dagarna i våra liv finns fångade och bevarade på så många vackra och härliga bilder. Andreas har lyckats fånga skratten och glädjen som genomsyrade hela dagen men också en och annan glädjetår. Porträttbilderna med olika omgivningar i bakgrunden är magiska och återger känslan av fjärilar i magen som fanns under dagen men det är alla andra bilder som är tagna före, under och efter - med vänner som dansar och skrattar - som är de mest minnesvärda när dagen är över och det åter blir vardag. Andreas är professionell och lättsam och gav trygghet till oss båda men även till gästerna i övrigt. Jag ska ärligt säga att Andreas inte var vårt första hands val men efter tips från en vän så blev det så och det ångrar vi inte en sekund. Bilderna är magiska och behöver ni en bröllopsfotograf framöver kan vi inte annat än ge honom våra bästa rekommendationer. TACK <3"

Bröllopet tog plats vid Älvkarleö Herrgård och på Laxön, Älvkarleby.


Jonathan och Sara . 12.8.2023


"Andreas, ord räcker inte till för att beskriva hur otroligt lyckliga och stolta vi är över att få ha haft äran att ha dig som bröllopsfotograf! Redan från första mötet kände vi att vi hade hittat rätt, vi hade genuint roligt tillsammans med dig och vi delade många skratt. Det visade sig vara ett vinnande koncept att kunna skratta tillsammans, då vi under bröllopsdagen kände oss fullkomligt avslappnade och trygga tillsammans med dig. Ingen av oss är riktigt bekväm framför kameran men vi upplevde aldrig ett stelt ögonblick med dig. Istället lyckades du med din otroliga närvaro och ditt engagemang fånga varje ögonblick på det bästa möjliga sättet. Du lät oss vara oss själva och fick fotograferingen att flyta naturligt. Inte nog med att du lyckades förgylla vår bröllopsdag med din varma personlighet, bilderna blev ju dessutom helt otroliga! Vi älskar verkligen varenda en av de fotografier du tagit.

Vi, såväl som våra bröllopsgäster, är helt betagna av dig och din fotografiska förmåga. Vi vill lämna dig våra allra varmaste och innerligaste rekommendationer. Till dig som letar efter en bröllopsfotograf; vi kan inte nog betona hur glada vi är över att vi valde Andreas som bröllopsfotograf på vår dag! Om ni har turen att gifta er när han har ett ledigt datum, boka honom direkt! Ni kommer inte att ångra er."

Bröllopet tog plats vid Ekolsunds Slott.


Azadeh och Mattias . 8.7.2023


"Andreas! Vart ska vi ens börja? Tusen och återigen tusen TACK för helt magiska foton och en highlightfilm som blev allt vi kunnat drömma om och lite till. Vi kunde inte vara gladare av att ha fått dela vår dag med just dig, det kändes som att ha en nära vän med oss under hela dagen som omsorgsfullt tänkte på alla detaljer. Det går inte att missa den energi du lagt på att fånga alla unika stunder genom dagen och din känsla för timing. Bilderna och filmen har gett oss nya lyckorus som kommer att upprepas många gånger om. Du är en helt fantastisk fotograf och vi har också fått en fin vän under resans gång. "

Bröllopet tog plats vid Ekensdal, Nacka


Moa och Rami . 17.6.2023


"Stort tack Andreas för att du förevigade vår dag! Vi är så nöjda med alla vackra bilder och kan varmt rekommendera Andreas till alla framtida brudpar. Förutom att vara en fantastisk fotograf är Andreas också en otroligt trevlig och härlig människa! 🤍"

Bröllopet tog plats vid Örbyhus Slott.


Diana och Behrang . 2.6.2023


"Andreas! Vilken stjärna 🤩 Från första interaktion var det som att vi pratade med en gammal vän som råkar vara en gud på att fotografera. Andreas fångade varenda gyllene ögonblick, han var glad, trevlig, professionell, familjär, en riktig pärla helt enkelt. Vi och alla våra bröllopsgäster kände oss så bekväma med honom under alla dagens moment. Jag kommer rekommendera den här killen till alla våra vänner och familj, han är guld!"

Bröllopet tog plats vid Högberga Gård, Lidingö


Jonas och Therese . 6.8.2022


"Andreas var det självklara valet direkt när vi bestämde oss för att gifta oss. En extremt ödmjuk och härlig person som verkligen brinner för det han gör. Allting kändes extremt proffsigt och man märker att han verkligen är en av de bästa på det han gör. Han guidar en igenom allt så att man bara enkelt kan följa med i hans instruktioner vilket gör fotosessionerna roliga och resultatet talar för sig självt. Under hela dagen bidrog han utöver sin professionalitet på fotografering även på många goda skratt och trevlig stämning! Resultatet var helt fantastiskt! Både bilder och video. Tack snälla för en fantastisk insats och för att du förgyllde våran dag!"

Bröllopet tog plats vid Båtklubb Arken ute i Kungsängen


Hyerim och Daae .

19.6.2021


Fotografering med Andreas var helt fantastiskt. Det gick så lätt och trevligt från första början tack vare hans avslappnande energi. Vi kände oss riktigt trygga och avslappnade under fotograferingen och gapade av förvåning när vi fick alla våra fina bilder levererade. Andreas fångade de bästa ögonblicken av oss och stunden under fotograferingen. Vi är verkligen supernöjda med bilderna från vår bröllopsdag i Sverige. Vi skulle väldigt gärna vilja rekommendera honom till de som behöver en fotograf under sin egna speciella dag.


Tack så mycket Andreas.

Vi hoppas att anlita dig igen när vi har våra livs stora händerser.

Bröllopet tog plats vid Stadshuset ute i Stockholm.


Nathalie och Markus . 2.4.2021


Andreas är den sortens person som känns som en gammal vän redan första gången man träffas. Han fick oss (brudparet) att känna oss trygga/avslappnade och lyckades fotografera de finaste bilder vi kunnat önska oss, samt göra verklighet av vår vision.


Även gästerna kommenterade hur mysig och professionell han var.


Vi tackar Andreas och vi kommer absolut att anlita honom vid framtida stora händelser.

Bröllopet tog plats i Nathalies och Markus trädgård


Mirelle och Per . 29.9.2020


Första intrycket som vi fick av Andreas var att han var oerhört lättsam, trevlig och lugn vilket gjorde att vi kände oss trygga samt bekväma i hans närvaro. Beskrivningen från första intrycket har genomsyrat vår heldag med Andreas när han fotograferade vår bröllopsdag. Han är väldigt lyhörd och bilderna som har tagits är alldeles sagolika. Vi är så glada och oerhört tacksamma över att Andreas var med och delade vår stora dag samt att han har lyckats fånga många betydelsefulla, minnesfulla bilder som har förevigat våran dag.


Tack kära Andreas <3

Bröllopet tog plats vid Djursholms slott.


Alex och Tanja . 16.5.2020

Han är en konstnär bakom kameran! Trots att en vigsel i stadshuset är kort lyckades Andreas fånga de bästa ögonblicken och föreviga dessa för oss. Vädret var inte det bästa. Mycket starka och kalla vindar men det var inga problem då han, med sin avspända energi, fick oss att inte tänka på kameran eller omgivningen utan fokusera på den speciella stunden vi var i. Vi båda är kameraskygga men han hade ett lugn och tålamod som fick en att slappna av, vilket gästerna också upplevde! Han är noggrann, har ett öga för detaljer och det märks att fotografi är hans passion samt att han ville ge ögonblicken rättvisa. Vi blev helt mållösa över alla bilder vi fick, han är otroligt generös! Vi fick några bilder samma kväll och på mindre än en vecka fick vi alla bilderna! Tusen tack Andreas, du är GRYM och vi kommer absolut ha dig som fotograf igen när vi kan hålla en större bröllopsfest <3 

Bröllopet tog plats vid Stadshuset ute i Stockholm.


Kajsa och Michael . 28.9.2019

Det bästa beslutet på vårt bröllop var att säga ”JA!” till varandra och det näst bästa beslutet var att anlita Andreas som bröllopsfotograf. Regnet öste ner större delen av dagen så vi var nervösa över hur bilderna skulle bli. Det hade vi inte behövt vara, för Andreas skapade ren magi med sin kamera! Så romantiska och vackra bilder hade vi aldrig kunnat drömma om. Andreas var avslappnad hela dagen vilket spred sig till oss som är ovana framför kameran, och bilderna utstrålar därmed äkta känslor och blev inte konstlat poserande. Alla typer av bilder vi önskade fixade Andreas, inklusive drönarbilder med alla gäster. Redan morgonen efter fick vi flera bilder skickade till oss att lägga upp i sociala medier, och efter en knapp vecka fick vi den totala bildleveransen (med betydligt många fler bilder än i kontraktet!). Andreas är både trevlig, proffsig och ambitiös och vi rekommenderar honom varmt som bröllopsfotograf!

Bröllopet tog plats på Vidbynäs Gård, Nykvarn.


Linda och Johan . 21.9.2019

Vi fick tips om Andreas via facebook-kontakter. Efter ett möte med honom då vi diskuterade våra tankar kring hur vi föreställde oss bröllopet, samt efter att han visat bilder från tidigare bröllop, så kände vi oss säkra på honom. Vi hade först en provfotografering (vilket vi rekommenderar alla) i Hagaparken där Andreas var både lugn och skön, samt professionell och kreativ. Det resulterade i väldigt fina bilder som överträffade våra förväntningar. Under bröllopsdagen var han med oss hela dagen. Han visade bra rutin kring uppställning inför foton. Han tajmade till och med att ta några foton under "the golden hour", vilka resulterade i ett otroligt vackert ljus. Nu har vi ett helt magiskt fotoalbum som kommer vara med oss resten av våra liv. Vi rekommenderar Andreas till alla som letar efter en grym fotograf! Tack Andreas <3

Vigsel ute vid Lidingö Kyrka, Mottagning och fest vid bergianska trädgården.


Matilda och Antonio . 21.8.2019

Andreas har något unikt som fotograf. Inte nog med att han fångar dom absolut bästa ögonblicken på bild så har han en förmåga att få den mest ofotogeniska personen att känna sig både bekväm och trygg framför kameran. Vi är så tacksamma över alla dessa otroliga bilder och så nöjda över att vi anlitade just Andreas som vår bröllopsfotograf. TACK!!

Vigsel och mottagning vid Alsta Trädgårdar ute i Örsundsbro.


Lina och Daniel . 17.8.2019

Vi är väldigt glada över våra vackra bilder! Även fast vädret inte var med oss 100% så är bilderna 100% Du fångar alltid det vackraste i vårat nu och har hjälpt oss att fånga många minnen. Tack ännu en gång för ditt grymma jobb!

Vigsel och mottagning vid Cedergrenska Tornet, Stocksund.


Carl och Hannah . 10.8.2019

Vi är otroligt glada över att vi anlitade Andreas som vår bröllopsfotograf. Andreas fick både oss och gästerna att känna oss trygga och bekväma framför kameran, vilket syns i bilderna. Även personer som i normala fall inte tycker om att vara med på bild kände sig bekväma med Andreas, vilket gjorde att vi nu har jättefina bilder på alla som var med oss under dagen. Han lyckades verkligen fånga känslan under hela dagen och fånga de små men viktiga stunderna och ögonblicken på ett naturligt och fint sätt. Vi uppskattar Andreas engagemang både innan, under och efter bröllopet och kände oss trygga med honom under hela processen. Han är dessutom himla trevlig och rolig vilket gjorde att han smälte in bland gästerna på ett naturligt sätt. Tack snälla Andreas för att du var med under vår dag, bilderna är en dröm och något vi kommer att glädjas åt under resten av livet!

Vigsel och mottagning hemma hos Hannah's föräldrar i Nacka.


Line och Olof . 6.7.2019

Vi hade turen att hitta Andreas som bröllopsfotograf till vår stora dag! Vi båda var lite nervösa över att stå i centrum för kameran men Andreas hjälpte verkligen till. Han gav idéer och var väldigt avslappnad när han jobbade. Flera av våra bröllopsgäster berömde honom i efterhand för hans smidighet och diskreta fotograferande. Han fanns på rätt plats vid rätt tillfälle och fångade allt på fantastiska bilder. Det kändes tryggt och förtroendeingivande hela vägen från första kontakt tills att bilderna levererades kort efter bröllopet! Vi rekommenderar verkligen Andreas!


Stephanie och Martin . 16.3.2019

Hej Andreas! Vi vill tacka dig för ett otroligt bra jobb som bröllopsfotograf på vår bröllopsdag den 16e mars 2019. Både vi och alla gäster tycker att bilderna blev fantastiskt fina, något som är väldigt tydligt bland alla kommentarer på bilderna som lagts upp på ex facebook och instagram, men även mail som vi fått av gästerna efter att ha delat bilderna med dem. 

Vi kände redan från start att samarbetet med dig skulle bli bra. Du fick  oss att känna att vi var i goda händer och att du hade koll på vad som behövde göras innan, under och efter bröllopet. Att du även tog till dig alla våra frågor och funderingar innan bröllopet, och tog dig ut till bröllopsplatsen Gimo Herrgård innan bröllopet för att "scouta" bra platser för porträttfotograferingen visar på ett otroligt engagemang som vi verkligen uppskattade. 

Under själva bröllopsdagen tyckte vi du hade många bra idéer kring bilderna och fick oss och vårt sällskap att slappna av på ett bra sätt. Det ser man även på bilderna. Många gäster kommenterade i efterhand att de tyckte att ni arbetade väldigt effektivt och diskret. Det innebär att alla som ville vara med på bild fick vara med, men ingen kände sig besvärad. Alla era foton togs på ett väldigt smidigt och subtilt sätt så att inga "störningar" skedde i bröllopsprogrammet.

Vi bad om att få många "spontana" bilder på både oss och gästerna som fångar de små stunderna, något som du verkligen lyckats med. Många av bilderna har fångat de stunder som är guld värda för oss. 

Till sist vill jag återigen säga att vi är så tacksamma för ditt (och Toves!!) FANTASTISKA jobb. Vi är verkligen extremt tacksamma för de fina bilderna och den professionalism som du besitter, hela tiden med kundens intresse i fokus. Vi kommer definitivt rekommendera dig till andra vänner och bekanta och självklart anställa dig igen vid festtillfällen!!

Tusen tack och lycka till!  

Vigsel och mottagning på vackra Gimo Herrgård


Skicka in ett omdöme.

Tack snälla! Omdömen hjälper mig att växa inom yrket. Bra referenser för nya brudpar och konstruktivt för mitt egna bättre om det är någonting som hade kunnat vara bättre / annorlunda. Jag är ytterst tacksam för tiden du tar och lämnar ett omdöme.