Omdömen från brudpar och kunder.


Alex och Tanja . 16.5.2020

Han är en konstnär bakom kameran! Trots att en vigsel i stadshuset är kort lyckades Andreas fånga de bästa ögonblicken och föreviga dessa för oss. Vädret var inte det bästa. Mycket starka och kalla vindar men det var inga problem då han, med sin avspända energi, fick oss att inte tänka på kameran eller omgivningen utan fokusera på den speciella stunden vi var i. Vi båda är kameraskygga men han hade ett lugn och tålamod som fick en att slappna av, vilket gästerna också upplevde! Han är noggrann, har ett öga för detaljer och det märks att fotografi är hans passion samt att han ville ge ögonblicken rättvisa. Vi blev helt mållösa över alla bilder vi fick, han är otroligt generös! Vi fick några bilder samma kväll och på mindre än en vecka fick vi alla bilderna! Tusen tack Andreas, du är GRYM och vi kommer absolut ha dig som fotograf igen när vi kan hålla en större bröllopsfest <3 

Bröllopet tog plats vid Stadshuset ute i Stockholm.


Kajsa och Michael . 28.9.2019

Det bästa beslutet på vårt bröllop var att säga ”JA!” till varandra och det näst bästa beslutet var att anlita Andreas som bröllopsfotograf. Regnet öste ner större delen av dagen så vi var nervösa över hur bilderna skulle bli. Det hade vi inte behövt vara, för Andreas skapade ren magi med sin kamera! Så romantiska och vackra bilder hade vi aldrig kunnat drömma om. Andreas var avslappnad hela dagen vilket spred sig till oss som är ovana framför kameran, och bilderna utstrålar därmed äkta känslor och blev inte konstlat poserande. Alla typer av bilder vi önskade fixade Andreas, inklusive drönarbilder med alla gäster. Redan morgonen efter fick vi flera bilder skickade till oss att lägga upp i sociala medier, och efter en knapp vecka fick vi den totala bildleveransen (med betydligt många fler bilder än i kontraktet!). Andreas är både trevlig, proffsig och ambitiös och vi rekommenderar honom varmt som bröllopsfotograf!

Bröllopet tog plats på Vidbynäs Gård, Nykvarn.


Linda och Johan . 21.9.2019

Vi fick tips om Andreas via facebook-kontakter. Efter ett möte med honom då vi diskuterade våra tankar kring hur vi föreställde oss bröllopet, samt efter att han visat bilder från tidigare bröllop, så kände vi oss säkra på honom. Vi hade först en provfotografering (vilket vi rekommenderar alla) i Hagaparken där Andreas var både lugn och skön, samt professionell och kreativ. Det resulterade i väldigt fina bilder som överträffade våra förväntningar. Under bröllopsdagen var han med oss hela dagen. Han visade bra rutin kring uppställning inför foton. Han tajmade till och med att ta några foton under "the golden hour", vilka resulterade i ett otroligt vackert ljus. Nu har vi ett helt magiskt fotoalbum som kommer vara med oss resten av våra liv. Vi rekommenderar Andreas till alla som letar efter en grym fotograf! Tack Andreas <3

Vigsel ute vid Lidingö Kyrka, Mottagning och fest vid bergianska trädgården.


Matilda och Antonio . 21.8.2019

Andreas har något unikt som fotograf. Inte nog med att han fångar dom absolut bästa ögonblicken på bild så har han en förmåga att få den mest ofotogeniska personen att känna sig både bekväm och trygg framför kameran. Vi är så tacksamma över alla dessa otroliga bilder och så nöjda över att vi anlitade just Andreas som vår bröllopsfotograf. TACK!!

Vigsel och mottagning vid Alsta Trädgårdar ute i Örsundsbro.


Lina och Daniel . 17.8.2019

Vi är väldigt glada över våra vackra bilder! Även fast vädret inte var med oss 100% så är bilderna 100% Du fångar alltid det vackraste i vårat nu och har hjälpt oss att fånga många minnen. Tack ännu en gång för ditt grymma jobb!

Vigsel och mottagning vid Cedergrenska Tornet, Stocksund.


Carl och Hannah . 10.8.2019

Vi är otroligt glada över att vi anlitade Andreas som vår bröllopsfotograf. Andreas fick både oss och gästerna att känna oss trygga och bekväma framför kameran, vilket syns i bilderna. Även personer som i normala fall inte tycker om att vara med på bild kände sig bekväma med Andreas, vilket gjorde att vi nu har jättefina bilder på alla som var med oss under dagen. Han lyckades verkligen fånga känslan under hela dagen och fånga de små men viktiga stunderna och ögonblicken på ett naturligt och fint sätt. Vi uppskattar Andreas engagemang både innan, under och efter bröllopet och kände oss trygga med honom under hela processen. Han är dessutom himla trevlig och rolig vilket gjorde att han smälte in bland gästerna på ett naturligt sätt. Tack snälla Andreas för att du var med under vår dag, bilderna är en dröm och något vi kommer att glädjas åt under resten av livet!

Vigsel och mottagning hemma hos Hannah's föräldrar i Nacka.


Line och Olof . 6.7.2019

Vi hade turen att hitta Andreas som bröllopsfotograf till vår stora dag! Vi båda var lite nervösa över att stå i centrum för kameran men Andreas hjälpte verkligen till. Han gav idéer och var väldigt avslappnad när han jobbade. Flera av våra bröllopsgäster berömde honom i efterhand för hans smidighet och diskreta fotograferande. Han fanns på rätt plats vid rätt tillfälle och fångade allt på fantastiska bilder. Det kändes tryggt och förtroendeingivande hela vägen från första kontakt tills att bilderna levererades kort efter bröllopet! Vi rekommenderar verkligen Andreas!


Stephanie och Martin . 16.3.2019

Hej Andreas! Vi vill tacka dig för ett otroligt bra jobb som bröllopsfotograf på vår bröllopsdag den 16e mars 2019. Både vi och alla gäster tycker att bilderna blev fantastiskt fina, något som är väldigt tydligt bland alla kommentarer på bilderna som lagts upp på ex facebook och instagram, men även mail som vi fått av gästerna efter att ha delat bilderna med dem. 

Vi kände redan från start att samarbetet med dig skulle bli bra. Du fick  oss att känna att vi var i goda händer och att du hade koll på vad som behövde göras innan, under och efter bröllopet. Att du även tog till dig alla våra frågor och funderingar innan bröllopet, och tog dig ut till bröllopsplatsen Gimo Herrgård innan bröllopet för att "scouta" bra platser för porträttfotograferingen visar på ett otroligt engagemang som vi verkligen uppskattade. 

Under själva bröllopsdagen tyckte vi du hade många bra idéer kring bilderna och fick oss och vårt sällskap att slappna av på ett bra sätt. Det ser man även på bilderna. Många gäster kommenterade i efterhand att de tyckte att ni arbetade väldigt effektivt och diskret. Det innebär att alla som ville vara med på bild fick vara med, men ingen kände sig besvärad. Alla era foton togs på ett väldigt smidigt och subtilt sätt så att inga "störningar" skedde i bröllopsprogrammet.

Vi bad om att få många "spontana" bilder på både oss och gästerna som fångar de små stunderna, något som du verkligen lyckats med. Många av bilderna har fångat de stunder som är guld värda för oss. 

Till sist vill jag återigen säga att vi är så tacksamma för ditt (och Toves!!) FANTASTISKA jobb. Vi är verkligen extremt tacksamma för de fina bilderna och den professionalism som du besitter, hela tiden med kundens intresse i fokus. Vi kommer definitivt rekommendera dig till andra vänner och bekanta och självklart anställa dig igen vid festtillfällen!!

Tusen tack och lycka till!  

Vigsel och mottagning på vackra Gimo Herrgård


Skicka in ett omdöme.

Tack snälla! Omdömen hjälper mig att växa inom yrket. Bra referenser för nya brudpar och konstruktivt för mitt egna bättre om det är någonting som hade kunnat vara bättre / annorlunda. Jag är ytterst tacksam för tiden du tar och lämnar ett omdöme.