Barnfotografering.

Den 5e Augusti 2019 så blev jag äntligen pappa till en liten pojke vid namn Vidar. Idag har det redan gått 10 månader och när jag ser tillbaks på hur mycket som har hänt och hur snabbt han utvecklas känner jag mig så otroligt tacksam för att ha fortsatt dokumentera bilder på honom månad efter månad som en uppföljning av hans uppväxt och förändringar som sker varje dag.

Våra mindre är det största som händer oss och dom är även våran framtid. Jag rekommenderar er varmt att ta vara på varje sekund och stund i utvecklingen. Att foto fina porträtt på ditt barn och din familj är något du kommer tacka dig själv för i efterhand och se tillbaks på med ett obeskrivligt värde.

Jag ser varje uppdrag som ett varmt förtroende och har som pappa en förståelse som växer för varje dag som går. Jag skulle bli så glad för äran att få fotografera just ditt barn. Enskilda porträtt eller som en familjefotografering

Innehåll: Fotografering 1h + Redigering av 3st utvalda porträtt i serie. Pris: 3000:- ink moms. (Resetillägg 3:-/km tillkommer).

Anja, Issa, Aline


Therese, Sven, Liam, Theo, Nova


Emmy . 13.6.2020


Freya . 11.6.2020

Golden Hour porträttering av lilla familjen. Mamma Hanna, Pappa Daniel och lilla Freya.


Ellen 5.6.2020

Ellen och hennes mamma Johanna under en fin morgon i Gröna Dalen, Kungsängen.


Vidar 1.6.2020

Min älskade son Vidar och en magisk kväll på våran baksida tillsammans med hans små kompisar, Krokodilis och Räven.


Elvira 2018.09.13