Säkra ditt datum.

I dessa tider av Pandemi och Covid19 så har många bokat om sina bröllop till 2021 vilket har resulterat i att flera tider inför nästa år redan är uppbokade och det kan vara bra att vara ute i tid och säkra sitt datum. Jag har lagt in mina redan uppbokade datum här i bokningsformuläret på hemsidan så kika gärna igenom den listan när ni skickar eran förfrågan.

Jag får förfrågningar titt som tättmen det är först när jag har skrivit avtal med mitt brudpar som det hamnar som ett låst datum på hemsidan.

Ser fram emot att få höra av er! <3


(Förnamn) (Efternamn) + (Förnamn) (Efternamn)

Extratimmar kan läggas till i efterhand, Det går inte att byta ner sig till ett mindre paket i efterhand

Reducerat pris: 7000:- ink moms vid bokning av 12 timmars bröllopsfotografering.

Samtliga datum som visas i listan är uppbokade, ifall du ser ditt datum där så är jag därmed tyvärr ej tillgänglig. I och med Corona så finns det nu betydligt fler lediga tider efter ombokningar så passa på att kika ifall det tidigare varit upptaget.

Vänligen fyll i enligt: Dag.Månad.År (ex. 15.6.2020)

Vid flera platser, nämn samtliga.

Vänligen beskriv samtliga detaljer kring bröllopet som redan nu är planerade och relevant för mig att veta. * Om jag ska utforma ett avtal så kommer jag att behöva brudparets personnummer, vet du redan nu att du är redo att boka så kan du fylla i dom här.

Vid annat än bröllopsförfrågan...

TELEFON : +46 (0)72 239 77 60 • EMAIL : contact@andreaslofstrand.com